Wabi Sabi

De schoonheid van imperfectie

Als je goed kijkt naar de ècht interessante kunstenaars, hebben ze allemaal iets ‘grilligs’ in hun werk. Herman Brood, Rothko, Carla Sonheim, Banksi, zelfs de werken van oudere meesters als Vincent van Gogh, Dali en Jeroen Bosch zijn zo sterk omdat ze met een vrije, imperfecte hand zijn gemaakt.

Niet alleen je creaties, maar ook jouw leven wordt interessanter en krachtiger als dat strakke keurslijf uit mag. Perfect is saai. Sterker nog, het is een illusie en voelt daarom nooit ‘echt’.

Online Feller licht workshop

€0,- Op basis van "Pay it forward"

13 juli

van 10.00 tot 11.30

Je HOEFT niet creatief te zijn

De schoonheid van imperfectie

Een creatieve workshop die je dichter bij je essentie brengt

Het programma

Na een korte introductie gaan we een afstemoefening doen om daarna vorm te gaan geven. Je gaat via een aantal creatieve opdrachten op zoek naar aspecten die roet in jouw dagelijkse geluksgevoel gooien en daar geef je met liefde op grillige wijze vorm aan. En zo fijn… Het HOEFT niet mooi. We bevrijden onszelf juist van de drang om het mooi te willen maken. Wat niet wil zeggen dat het daarmee niet mooi mag en zal worden.

 

 

Wat heb je nodig?

Papier
Potlood
Kleurpotloden, vetkrijt of stiften

Evt extra materiaal als:
Houtskool
Pastelkrijt

Moet je creatief zijn aangelegd?

Het mag zeker wel, maar deze workshop is ook heel geschikt voor mensen met twee linker tekenhanden. Het kan niet misgaan!

FAQ
  • Waar kan ik dit het beste doen? 
    Het is fijn als je even tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen, dus een plekje waar je niet gestoord wordt. Een tafel is ook handig om aan te tekenen, zorg ook voor een kussen of een ander zacht voorwerp.
  • Wat is jouw achtergrond? 
    Ik ben een herstellende rasperfectionist, die in het dagelijkse leven illustrator, ontwerper, kunstjuf en kunstzinnig coach is. Het is mijn missie om mezelf en anderen zoveel mogelijk creatieve vrijheid en expressie te geven, omdat ik weet dat je daar als mens gelukkiger van wordt. Een gelukkige mensen, zorgen voor een betere wereld.