Wabi Sabi | De schoonheid van imperfectie

‘Don’t Let the Perfect Be the Enemy of the Good’

Heel veel creatieve, invoelende mensen willen niets liever dan zoveel mogelijk in een staat van creatie zijn, maar beginnen er simpelweg niet aan, omdat het resultaat misschien geen museumstuk zal zijn, of omdat het niet nuttig is en tal van andere zelfbedachte redenen. Vaak is perfectionisme het onderliggende euvel. Als het niet perfect kan, dan doe ik het dus maar niet. Alsof het alleen goed zou zijn als er helemaal niets op aan te merken zou zijn.

Hoe zonde is dat?

Ten eerste omdat perfectie een illusie is, er is namelijk altijd wel wat op te merken, maar minstens net zo belangrijk: Creatie is dé basis energie, van waaruit alle schepping ontstaat!

Het is een ‘bare necessity’  niet alleen goed voor jouzelf, maar ook voor jouw omgeving.

“Creative wellness” noem ik het.

Online Feller licht workshop

€0,- Op basis van "Pay it forward"

zaterdag 28 november via Feller licht

van 10:00 tot 11:30

Je HOEFT niet creatief te zijn

De schoonheid van imperfectie

Een creatieve workshop die je dichter bij je essentie brengt

Het programma

In de workshop nodig ik je uit om via hele leuke oefeningen met mij over de drempel te stappen en je creatieve energie weer in beweging te brengen.

Je gaat via een aantal creatieve opdrachten op zoek naar aspecten die roet in jouw dagelijkse creatieve vrijheid gooien en daar geef je met liefde op grillige wijze vorm aan. En zo fijn… Het HOEFT niet perfect. We bevrijden onszelf juist van de drang om het mooi te willen maken. Wat niet wil zeggen dat het daarmee niet mooi mag en zal worden.
De workshop wordt afgesloten met een heerlijke oefening die zorgt dat je energie extra lekker gaat stromen en je mood een flinke boost geeft en waarbij je een fijne verbinding met de andere deelnemers ervaart.

 

Gun jezelf ook deze wellness workshop voor je hoofd, hart en handen.
 
Feller licht workshops zijn op basis van het ‘Pay it forward’ principe, kosteloos maar wel met het liefdevolle verzoek om het dóór te geven. Je inzichten, je waardering, je betere gevoel.

 

Wat heb je nodig?

Papier
Potlood
Een balpen
Een dik kussen

 

Moet je creatief zijn aangelegd?

Het mag zeker wel, maar deze workshop is ook heel geschikt voor mensen met twee linker tekenhanden. Het kan niet misgaan!

FAQ
  • Waar kan ik dit het beste doen? 
    Het is fijn als je even tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen, dus een plekje waar je niet gestoord wordt. Een tafel is ook handig om aan te tekenen, zorg ook voor een kussen of een ander zacht voorwerp.
  • Wat is jouw achtergrond, Angelique? 
    Ik ben een herstellende rasperfectionist, die in het dagelijkse leven illustrator, ontwerper en kunstzinnig coach is. Het is mijn missie om mezelf en anderen zoveel mogelijk creatieve vrijheid en expressie te geven, omdat ik weet dat je daar als mens gelukkiger van wordt. Een gelukkige mensen, zorgen voor een betere wereld. Let’s do this!

Schrijf je in

.