Contact

✨Contact

(+31) 0624860006

Volg mij op social media

Vragen, opmerkingen? Laat ze me weten!

FAQ

Waarom wil je (vooral) met coaches, therapeuten en kunstenaars werken?

De twee rode draden in mijn leven zijn creatie en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij voel ik mij thuis. Mensen die in deze sectoren werken zijn ‘zachter’ van aard en delen vaak dezelfde idealen als ik; Zelfverwezenlijking, authenticiteit, inspiratie en creativiteit. 
Daaroor spreken we dezelfde taal en kunnen we allebei zijn wie we zijn en daar helemaal voor gaan staan. 

Is dieper in jezelf graven zwaar of moeilijk?

Welnee! Meestal is het een waardevolleuk en inzichtgevend proces. Maar het komt wel eens voor dat je zolang van ‘je ware zelf’ afgescheiden bent geweest, dat het eventjes ontroert als je wel weer in contact treed. Net als je iemand heel lang hebt gemist en elkaar dan weer ziet. Dan zijn er soms even tranen, maar die luchten altijd op en scheppen blijvend ruimte om meer afgestemd op jezelf verder te gaan?

Werk jij ook ‘op maat’? 

Jazeker, het allerliefste zelfs, want werken met en aan je ‘ware zelf’ vraagt om maatwerk en afstemming. Maatwerk kan echter veel dingen inhouden: een vrijgezellenfeestje, waar het eens niet om onderbroekenlol gaat, maar werkelijke verbinding, of een websiteontwerp waar niet alleen jouw boodschap op staat, maar die ook is afgestemd op jouw karakter, eigen-aardigheden, een folderontwerp met maatwerk illustraties of een persoonlijk traject waarbij wij een specifieke blokkade vrijmaken via creatie, energiewerk, ervaringsgericht werk en afstemming. 

Geef jij workhops op vaste locaties of vaste tijden?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om workshops in ‘real life’ aan te bieden wegens corona. Als je je opgeeft voor ‘lichtberichten‘ dan stuur ik je een update als er data en locaties bekend zijn.

Lichtberichten

Blijf op de hoogte!