Creatiekracht

Creatiekracht gaat niet alleen om voorstellingsvermogen en verbeelding, Creatiekracht gaat ook over perceptie en overgave.

 

In deze sessie gaan we kijken waar we ruimte kunnen maken, zodat de potentie van jouw individuele creatiekracht kan groeien.

 

Zoals altijd neem ik je mee op schatvinderij waarbij we niet alleen onze handen, maar ook ons gedachtegoed trainen.

 

Online Feller licht sessie

€0,- Op basis van "Pay it forward"

10 juni via Feller licht

van 12:00 tot 12:20 (uitloop max. 12:30)

De sessie

In de sessie geef ik een inkijkje in het veld van bewuste creatie en krijg je de uitnodiging hier letterlijk vorm aan te geven. Zorg dus dat je wat tekengerei klaar hebt liggen.

 

Ik geloof oprecht dat onze unieke Creatiekracht van belang is voor een fijnere wereld.

Wanneer een ieder van ons meer bewustzijn ontwikkelt op de krachten die in ons aanwezig zijn, kunnen we samen een verschil maken.

 

Feller licht workshops zijn op basis van het ‘Pay it forward’ principe, kosteloos maar wel met het liefdevolle verzoek om het dóór te geven. Je inzichten, je waardering, je betere gevoel.
Dus…. brengt deze sessie je iets? Geef het door!

 

Wil je bijdragen aan een gebalanceerde uitwisseling? Achteraf zal ik een verzoek doen of je kort iets wil delen over je bevindingen. Door daar antwoord op te geven, help je mij enorm. 
Waarom moet ik hieraan deelnemen?

Je moet natuurlijk niets. Dit is echter wel een krachtige methode om in contact te komen met het veld van mogelijkheden en je onderbewuste lagen die daar een remfunctie vervullen.

 

Wat heb je nodig?

Papier en potlood of pen is de basis.
Wil je creatief lolletje, haal er dan bij waar je blij van wordt.
Maar vergeet niet, we hebben maar 20 minuten, en we zullen effectief maar een paar minuten vormgeven.
(#verwachtingsmanagement)

 

Moet je creatief zijn aangelegd?

Nee, dit gaat over andere lagen van creatie, we rekken primair je verbeeldingskracht op. Uiteraard ben je vrij om na de sessie nog even door te tekenen. 

FAQ
 • Waar kan ik dit het beste doen? 
  Het is fijn als je even tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen, dus een plekje waar je niet gestoord wordt. Een tafel is ook handig om te tekenen, maar dat kan wellicht ook gewoon op de bank of grond.
 • Wat is jouw achtergrond, Angelique? 
  In welke horoscoop van mij je ook kijkt, het gaat allemaal over de connectie met het grotere geheel en het onderbewuste. Vanuit de Tzolkin bezien is mijn teken AKBAL en de boodschap die daarbij hoort:

  Ik draag op om te dromen
  Intuïtie universeel makend
  Ik bezegel de inbreng van overvloed
  Met de kristallen toon van samenwerking
  Ik word geleid door de kracht van visie

  Ik ben al zolang ik me kan herinneren bezig om  ‘innerlijke wijsheid’ (onderbewuste universele wijsheid die in iedereen leeft) naar buiten te brengen en daarvoor gebruik ik ‘kunst’ als middel.

  Ik heb ruime scholing en ervaring als vormgever, docent, trainer, coach en illustrator. Daarnaast ben ik gefascineerd door en (op sommige stukken) ingewijd in Zenfilosofie, Peruaans Sjamanisme en archetypische storytelling.

Schrijf je in

.