Workshops

Sessies

Bezielde Branding

Bezielde Branding

Ben jij een coach, therapeut of kunstenaar? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om dicht bij je kern te blijven; Je authentiek te uiten, oorspronkelijk te zijn, want DAAR zit jouw persoonlijke kracht. Ik ben van mening dat dat niet alleen voor het dagelijkse leven geldt, maar ook voor je zakelijke communicatie naar buiten toe.

Hoe kom je nou tot ‘branding’ die echt afgestemd is op wie JIJ bent en waar jij voor staat? Kijk, hier wordt het voor mij leuk, want nu komen al mijn expertises samen:
Ik ga met jou een inzichtgevende co-creatie aan; waarbij we samen gaan graven in jouw innerlijke schatkist, ik neem je mee  op creatieve expeditie in jezelf en we gaan uitkristalliseren waar jouw inspiratie zit en zo krijgen we boven tafel wat jij echt belangrijk vindt, waar jouw kracht ligt en dát gaan we vormgeven; Van Binnenuit
Dat noem ik Bezielde Branding; helemaal afgestemd op jouw visie en energie.

Angelique heeft het mooie logo van Happy Resources ontworpen. Dit logo maakt direct duidelijk wat ik uit wil dragen. Daar ben ik heel blij mee! Daarnaast heeft Angelique met heel veel zorg en bezieling mijn folder ontworpen en de tekst hiervoor geschreven. Dank je wel Angelique voor de prettige samenwerking en het prachtige resultaat! Mocht je iemand zoeken voor je logo en folder, dan beveel ik Angelique van harte aan!

Mirjam van Wijngaarden

Talent coach, Happy Resources (website niet door mij)

Logo

Vanaf €250,- ex btw

 

website

Vanaf €1500,- ex btw

 

Logo + Website - pakket

Vanaf € 1750,-

 

Sensitief ben ik altijd al geweest en deze eigenschap heb ik door omstandigheden, eigenlijk heel terloops, maar uiterst minitieus gesublimeerd. Ik kan dus HAARFIJN  aanvoelen wat iemand bedoelt en zegt, vaak nog zonder dat er woorden aan te pas komen. En daar waar het niet duidelijk is, kan ik terugvallen op mijn interview skills, uit de tijd dat ik nog videoportretten maakte, waar ik ook altijd op zoek was naar het persoonlijke goud. Het vormgeven is meegebakken in mijn DNA vermoed ik, dat is altijd aanwezig geweest.
En ik krijg ook heel vaak van mensen terug dat ik ‘de ziel’ weet te vangen in de illustraties en ontwerpen die ik maak. Dat is fijn, want daar zet ik ook wel bewust op in.

Angelique heeft een prachtige website voor me gemaakt. Na een uitgebreid intakegesprek had ze meteen door welke sfeer ik voor ogen had en ze heeft met veel liefde en doorzettingsvermogen gewerkt om dit te realiseren. Door het intensieve proces ben ik er ook nog beter achter gekomen wat ik belangrijk vind. Eigenlijk coaching en een website tegelijk dus!

www.mariskateeuwen.nl

Mariska Teeuwen

Papierkunstenaar, Mariska Teeuwen

Vragen, opmerkingen? Laat ze me weten!

xyz

Let’s Get Started

Mogen jouw hart
en ziel in beeld?