Workshops

Sessies

Bezielde Branding

Bezielde

Branding

Ben jij een coach, therapeut of kunstenaar? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om dicht bij je kern te blijven; Je authentiek te uiten, oorspronkelijk te zijn, want DAAR zit jouw persoonlijke kracht. Ik ben van mening dat dat niet alleen voor het dagelijkse leven geldt, maar ook voor je zakelijke communicatie naar buiten toe.

Hoe kom je nou tot ‘branding’ die echt afgestemd is op wie JIJ bent en waar jij voor staat? Kijk, hier wordt het voor mij leuk, want nu komen al mijn expertises samen:
Ik ga met jou een inzichtgevende co-creatie aan; waarbij we samen gaan graven in jouw innerlijke schatkist, ik neem je mee  op creatieve expeditie in jezelf en we gaan uitkristalliseren waar jouw inspiratie zit en zo krijgen we boven tafel wat jij echt belangrijk vindt, waar jouw kracht ligt en dát gaan we vormgeven; Van Binnenuit
Dat noem ik Bezielde Branding; helemaal afgestemd op jouw visie en energie.

Sensitief ben ik altijd al geweest en deze eigenschap heb ik door omstandigheden, eigenlijk heel terloops, maar uiterst minitieus gesublimeerd. Ik kan dus HAARFIJN  aanvoelen wat iemand bedoelt en zegt, vaak nog zonder dat er woorden aan te pas komen. En daar waar het niet duidelijk is, kan ik terugvallen op mijn interview skills, uit de tijd dat ik nog videoportretten maakte, waar ik ook altijd op zoek was naar het persoonlijke goud. Het vormgeven is meegebakken in mijn DNA vermoed ik, dat is altijd aanwezig geweest.
En ik krijg ook heel vaak van mensen terug dat ik ‘de ziel’ weet te vangen in de illustraties en ontwerpen die ik maak. Dat is fijn, want daar zet ik ook wel bewust op in.

Logo

Vanaf €250,- ex btw

 

website

Vanaf €1500,- ex btw

 

Logo + Website - pakket

Vanaf € 1750,-

 

Angelique is op de een of andere manier in staat om energie te vertalen in beelden, stijlen en oefeningen. Ze heeft mij vaak verbaasd en verrast met de beelden die ze uitkoos voor mijn platform Feller Licht. Alsof ze mijn energie kon vertalen in beelden en een stijl. Puurder dan ik zelf had kunnen bedenken. Verrassend, alsof ze een deel van jou naar boven haalt dat je zelf nog niet eens kon zien. Ik zou het verklaren als dat ze op een bepaald niveau je energie leest en daar de fysieke vertaling aan geeft. Ze heeft ook een schatkist vol creatieve, krachtige oefeningen waardoor je dichter bij jezelf en bij jouw eigen stijl komt. Ik vind haar heel eigen en uniek, ze staat voor kwaliteit, gaat niet akkoord met minder dan het beste en ze is duidelijk in haar communicatie en gaat voor de hoogste bijdrage aan de ander én zichzelf.

www.fellerlicht.com

Josje Feller

Verbinder en initiator, Feller licht | Pionierscommitment.nl

feller licht logo en visual

Klant: Josje Feller
Wat: Logo ontwerp, visuals

Angelique heeft een prachtige website voor me gemaakt. Na een uitgebreid intakegesprek had ze meteen door welke sfeer ik voor ogen had en ze heeft met veel liefde en doorzettingsvermogen gewerkt om dit te realiseren. Door het intensieve proces ben ik er ook nog beter achter gekomen wat ik belangrijk vind. Eigenlijk coaching en een website tegelijk dus!

www.mariskateeuwen.nl

Mariska Teeuwen

Papierkunstenaar, Mariska Teeuwen

Mariska Teeuwen website en logo

Klant: Mariska Teeuwen
Wat: Logo ontwerp, website

Dankzij Angelique durf ik mijn unieke goud in de wereld te zetten. Ze heeft me meegenomen op een reis naar de diepste ziel van mijn bedrijf. Nu staat er een sprankelende website die mijn eigen, unieke energie uitdraagt. Eerder maakte Angelique al mijn logo en beeldmerk.

www.moniquelavec.com

Monique Lavec

Paardencoach, Monique Lavec

Monique Lavec - Logo en site

Klant: Monique Lavec
Wat: Logo ontwerp, website

Angelique weet met haar passie voor beeld en vormgeving en tomeloze enthousiasme precies de juiste vertaling te maken van dat wat jij wilt uitdragen. Haar werkwijze is persoonlijk, verfijnd en tegelijkertijd ongelooflijk krachtig. Angelique gaat verder dan een dienst of product leveren; ze stemt af, denkt mee, is kundig en inspirerend.
Angelique staat voor een unieke, (zintuig)prikkelende en authentieke branding met oog voor jouw waarden.

www.fiercoaching.com

Ilona de Roo

Coach, Fier Coaching

Fier coaching - Logo en site

Klant: Fier coaching
Wat: Logo ontwerp, website

Angelique heeft mij met veel warmte, geduld en aanmoediging mee genomen op de reis naar mijn ziel en daarmee de ziel van mijn bedrijf en website en logo. Ik ben ontzettend tevreden over dit proces en apetrots op het eindresultaat van zowel mijn logo als website van mijn coach praktijk Re-lief. www.re-lief.eu Ik beveel haar dan ook van harte aan! Dankjewel lieve Angelique!! 💜 Je bent een bezielde vakvrouw!

www.Re-lief.eu

Mireilla de Vries

Transformatie coach, Re-Lief

Re-lief | Logo en site

Klant: Re-lief
Wat: Logo ontwerp, website

Angelique heeft het mooie logo van Happy Resources ontworpen. Dit logo maakt direct duidelijk wat ik uit wil dragen. Daar ben ik heel blij mee! Daarnaast heeft Angelique met heel veel zorg en bezieling mijn folder ontworpen en de tekst hiervoor geschreven. Dank je wel Angelique voor de prettige samenwerking en het prachtige resultaat! Mocht je iemand zoeken voor je logo en folder, dan beveel ik Angelique van harte aan!

Mirjam van Wijngaarden

Talent coach, Happy Resources (website niet door mij)

Happy resources

Klant: Happy Resources
Wat: Logo ontwerp, Folder ontwerp

Neem contact met me op!

xyz

Let’s Get Started

Mogen jouw hart
en ziel in beeld?