ziel

1 op 1 sessies

Lekkerder in je vel & meer flow ervaren

 

  • Heb jij het gevoel niet of nooit helemaal jezelf te kunnen zijn?

  • Vind je het moeilijk om jouw grenzen en wensen aan te geven?
  • Vind je het lastig om jouw plek in de wereld in te nemen?
  • Heb je het idee dat je eerst nog van alles moet, voordat je goed genoeg bent?
  • Blijft energie van anderen bij jou ‘plakken’? Verbind je je ongewenst diep?
  • Voel je je anders dan anderen? En heb je het gevoel je te moeten aanpassen?

 

 

 

 

Niet authentiek leven uit zich in de volgende kenmerken

een vol hoofd faal- en straal angst snel overprikkeld zijn perfectionisme niet in contact met je gevoel staan ongezonde relaties met partners en familie snel en vaak moe ★  jezelf onzeker voelen  hoofdpijn en/of buikpijn  terugtrekken uit (sociale) situaties  ups and downs  hoogoplopende emoties zoals huilbuien  boze buien, paniek het gevoel anders te zijn en zich niet begrepen voelen verhoogde sensitiviteit onder je niveau presteren niet doelgericht bezigzijn leegte en zinloosheid ervaren

NEW DAWN

Je leven weer in eigen hand

Een onveilige start, gecombineerd met hoogsensitiviteit en creatieve ambities die niet strookten met de opvoedkundige visie, maakten dat ik ervaringsdeskundige werd op het vlak van niet-authentiek en aangepast leven.
Tegelijkertijd heb ik altijd de onwrikbare overtuiging gehad dat het de bedoeling is dat iedereen zo authentiek mogelijk door het leven gaat, omdat ik geloof in een persoonlijke (ziele)missie. Je bent hier gekomen om jouw persoonlijke leven te leven, precies afgestemd op jouw unieke kwaliteiten en gaven.
Ik ben daarom zelf 20 jaar geleden een heel intensieve zoektocht van op pad van zelfontwikkeling gestart, waarbij ik in 2007 mezelf hierin ben gaan professionaliseren en ben daarin prachtige schatten tegengekomen, die daadwerkelijk bijdragen aan een authentiek, soeverein en  leven afgestemd op wie JIJ in wezen bent.

Gebruik makend van transformatieve, ervaringsgerichte  en creatieve oefeningen, inzichten, veld- en energiewerk, afstem- en ademtechnieken, breng ik jou dichter bij je èchte kern, zodat je in je eigen flow terecht komt. Want; Ècht leven is fijner leven.

“Ik ben echt geraakt door je feedback. Ik herken me in alles wat je schrijft, zowel bij mijn collega als bij mezelf. Dank je wel voor dit waardevolle goud!” 

Marleen

Bedrijfscoachings traject

Sinds ik bij jou in coaching ben, is de relatie met mijn moeder aan het veranderen.

We hebben het over wezenlijke zaken en er lijkt meer wezenlijk contact te zijn.

Dankjewel!

Agnes

Persoonlijk coachings traject

Ik vind Angelique een bijzonder mens. Ze is open, oprecht en werkt vanuit haar hart. Omdat ze zich zo open en kwetsbaar opstelt voel je je vertrouwd en dit stimuleert anderen ook hun hart te openen. Hierdoor kan er veel bereikt worden. Angelique heel erg bedankt voor je fijne begeleiding

Bregje

Creatieve sessies

De combinatie van zowel opstellingen als creatieve aspecten hebben mij voldoening gegeven.  Zo kon ik meteen mijn ‘beeld’ gevoel uitdrukken. In eerste instantie bleef ik in mijn hoofd zitten en naar mate ik nog meer ging voelen, ging het als het ware van zelf.

Toen ik thuis kwam zaterdagavond kwamen er nog een paar dagen indrukken die de revue passeerde.

Anoniem

JA! sessie

1 op 1 coaching

In deze sessie van 1,5 uur bespreken we het thema waar je aan wilt werken. Ik help je afstemmen op je essentie en ik geef je ee kunstzinnige, dynamische of energetische opdracht, die jou ervarigngsgericht inzicht geeft over dit thema. Hierdoor voel je wat het met je doet en beklijft de informatie beter.
Daarna is er ruimte voor verdieping, verankering of verdere duiding, net wat nodig is.

 

Ken uzelve - individueel Traject

De opzet van 4 sessies is gelijk aan een 1 op 1 sessie. In de vierdelige serie worden andere aspecten van het thema behandeld. Ofwel we gaan de verdieping in, of we kijken wat het voor invloed heeft op bijvoorbeeld: ziel, geest en lichaam.

 

Deze 4 sessies worden in 1 keer afgenomen

 

‘Als echte denker kan ik behoorlijk verstrikt raken in al mijn gedachtekronkels. Vaak kom ik niet bij mijn gevoel. Het is ongrijpbaar, ik kan er geen woorden aan geven en al die gedachtekronkels zitten in de weg. Angelique helpt me de gedachtekronkels te ontwaren en de kunstzinnige coaching biedt een uitingsvorm voor mijn gevoel, waardoor het minder ongrijpbaar wordt.’

Elizabet

Persoonlijk coachings traject

Al snel werd door middel van korte meditaties, tekenen, kleien, schilderen en praten duidelijk wat mijn kernkwaliteit is en ook wat mijn uitdaging daarin is.Het voelt goed om op deze manier inzicht te krijgen in patronen die op onbewust niveau toch parten spelen in het dagelijks leven, in hoe je handelt en denkt en wat je voelt. Angelique is een enorm fijne coach. Ze straalt niet alleen veel rust uit, ook haar benadering is heel rustig en ik voel dat ze weet wat ze doet. 

Dank je wel, Angelique, voor alles!!!! 

Mary

Persoonlijk coachings traject

Angelique begeleid je op zorgvuldige en toegewijde wijze naar jezelf, het thema en ondersteunt je waar nodig bij het vormgeven.

Ans

Creatieve sessies

Wat ik fijn vond in random volgorde:

Dat je rust gaf om me antwoorden te laten vormen, maar ook de goede vragen stelde als het leek te stokken

Dat je heel insync was met mijn proces en jouw vragen die me een goede wending gaven in mijn onderzoek

Dat het fijn is als je ruimte houdt door te zeggen: Klopt het als ik zeg: “….” als je iets veronderstelt nav wat ik zei.

Nathalie

Creatieve sessies

Contact

Boek nu jouw sessie