Uit je hoofd, naar je hart en ziel

Jarenlang hebben wij ons laten leiden door ons hoofd; nuttig zijn, productief zijn, voldoen aan verwachtingen, de ander tegemoet komen. Met alle gevolgen van dien. We hebben onszelf gevoegd naar een corset wat ons niet past, voelen geen bewegingsvrijheid, maar wel veel stress en gedoe. Niet voor niets komen zoveel mensen in de problemen of zelfs thuis te zitten. Het is tijd voor een expeditie naar je ware aard, naar jouw ziel, want daar is de ‘nieuwe manier’ te vinden.  

1 op 1 sessie

In deze sessie van 1,5 uur bespreken we het thema waar je aan wilt werken. Ik help je afstemmen op je essentie en ik geef je ee kunstzinnige, dynamische of energetische opdracht, die jou ervarigngsgericht inzicht geeft over dit thema. Hierdoor voel je wat het met je doet en beklijft de informatie beter.
Daarna is er ruimte voor verdieping, verankering of verdere duiding, net wat nodig is.

Een 1 op 1 sessie kost €88,- per keer

4 sessies

De opzet van 4 sessies is gelijk aan een 1 op 1 sessie. In de vierdelige serie worden andere aspecten van het thema behandeld. Ofwel we gaan de verdieping in, of we kijken wat het voor invloed heeft op bijvoorbeeld: ziel, geest en lichaam.

Deze 4 sessies worden in 1 keer afgenomen en zijn samen €333,-

 

Bezielde Branding traject

Ook zakelijk hebben velen van ons ‘verstoppertje’ gespeeld; we zijn gedrilld om vooral helder, productief, logisch en efficient over te komen, waardoor velen van ons, onze ware gaves en krachten niet hebben ingezet of als bijzaak hebben beschouwt. Die tijd is voorbij. Het mag ‘out in the open’. Maar hoe verhoud jij je hiertoe, hoe presenteer je dit, zonder te vervallen in de mainstream ‘new age’ symboliek en kleuren. Samen duiken we in 4 sessies naar binnen en komen we krachtig met jouw boodschap naar buiten.

Je ontvangt daarnaast een werkboek, 3 skypesessies, afgestemd persoonlijk profiel, een moodboard, een stappenplan mbt tot social media en huisstijl gids met templates.  Dit traject heeft een prijs van €777,- ex btw

JA! Sessies

JA! Sessies zijn creatieve opstellingsdagen die ik samen met mijn zus Josselien (zeer ervaren opsteller) organiseer. Ze gaan over JA! zeggen tegen wie je in wezen bent. Deze dagen zijn een combinatie van creatieve werken die als vertrekpunt of als verankering dienen voor de opstellingen. Let op: het gaat in deze dagen om systeemopstellingen en niet om familie opstellingen. 

JA! sessies zijn sessies met 3-8 deelnemers en we vragen een dagprijs vanaf €79,- pp

Prijslijst sessies

Sessies

Boek een sessie