Creation Circle
Om de week op dinsdag of donderdag
van 19:30 tot 21:30 via
Zoom.

(Zoom is een gratis video meeting programma.)

 

Het programma

Een Creation Circle is een online evenement waarbij we op authentiek niveau met elkaar in contact treden, terwijl we werken met een positieve vibe met een hogere trilling. Omdat we dit tegelijk, in verbinding met de cirkel, doen is de werkzame kracht ervan veel groter dan bijvoorbeeld alleen mediteren of afstemmen.
 
Creation Circle is een door mij ontwikkelde combinatie, gebaseerd op diverse technieken van authentiek verbinden, inspiratie en creatie. Er zitten waardevolle invloeden in van trajecten en opleidingen die ik zelf heb gevolgd op gebied van dagelijkse meditatie, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme kunstzinnige coaching en Peruaans energiewerk. Daarnaast heb ik me laten inspireren door verbindende principes als Circling, The Power of Eight, Ecstatic dance en Non Violent communication.
 

Creation Circles zijn bedoeld om je een moment van ‘Echte Verbinding’ te bieden, omdat dat nogal schaars is in onze huidige gecultiveerde maatschappij, waarbij men vaak geneigd is om op de oppervlakte te blijven met vlakke dialogen als; “Hoe gaat het?” “Ja goed”. Ik heb deze cirkels in het leven geroepen omdat ik gemerkt heb bij andere cirkel bijeenkomsten dat deze wezenlijke verbinding zo waardevol is. Je merkt pas dat je die hebt gemist als je hem ervaart. Na een sessie voel ik me  opgeladen, gezien, gehoord en verbonden. Ik heb een eigen vorm ontwikkeld omdat ik graag alle goede dingen uit mijn ervaringen bijeen wil voegen en aanbieden.

 

Programma
 • Binnenkomst / 3 woorden introductie
 • Intro en thema bespreken
 • Lichtreiniging en activatie
 • Verhoogde connectie
 • Persoonlijke uitwisseling
 • Gezamenlijke visualisatie Angelique
 • Deelronde
 • Afsluiting
Wat heb je nodig?

Het gratis programma ZOOM, vooraf geinstalleerd op je PC, tablet of telefoon en een internetverbinding en webcam.

Het werkt het fijnste op een pc met een hoofdelefoontje met microfoon, want dan zie je meer deelnemers en heb je het zuiverste geluid.

Zorg, als het lukt, dat je alleen zit en niet gestoord kunt worden, dat is fijner om dieper te verbinden.

Soms is het fijn om inzichten op te schrijven. Leg een pen en een opschrijfboekje klaar.

Moet ik ervaring hebben?

Nee hoor, laat je verrassen door wat je aangereikt krijgt. En open mind is wel gewenst, net als de wil om jezelf open te stellen en de ander respectvol tegemoet te treden.

Wat kost deelname?

Creation Circles zijn op basis van donatie.

Fijn om de energie wederzijds te laten stromen in de vorm van een bijdrage voor de geinvesteerde tijd, software en hardware.
Er zal een donatie link worden gedeeld.

~🙏~

Wat is mijn achtergrond

Toen ik op mijn 25e tóch naar de kunstacademie besloot te gaan, (ik had tot dan toe geluisterd naar “als kunstenaar moet je handje ophouden”) ging er een wereld voor mij open. Scheppen, creëren, filosoferen en onderzoeken wie je nou eigenlijk echt bent, was precies wat ik al jaren wilde. Na de academie bekwaamde ik mezelf ook nog tot ‘beroepskunstenaar in de klas’ en heb ik 6 jaar een bedrijf gehad als videomaker en mediadocent. Het autonoom scheppen bleef lonken en in 2013 maakte ik de switch van bewegend beeld naar illustratie. In de tijd volgde ik ook de opleiding tot ‘Kunstzinnig Coach” aan de kleine Tiki en daarna ging ik verder, deels als illustrator, deels kunstzinnig coach/docent en deels als brand manager. Samen met mijn zus en Opsteller Josselien initieerde ik de JA! sessies. Ik heb intussen vele uren gedraaid als host van workshops, sessies en cursussen op gebied van kunstzinnige, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling . Ondertussen blijf ik mezelf ontwikkelen als deelnemer en begeleider  van diverse ontwikkelingstrajecten.

Want ik weet; Als je tot de kern komt, wordt het leven waardevoller en dat wil ik anderen ook zo graag laten ervaren. Zie ook de Over mij pagina. 

Co-hosts

Af en toe nodig ik een co-host uit, die ook werkzaam is in één of meer van de gebieden van persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, kunstzinnige coaching, energiewerk of circling.

FAQ
 • Moet ik me van te voren geestelijk voorbereiden? 
  Het is juist de bedoeling om het leven van alledag even buiten de cirkel te houden. Inhoudelijk hoef je je niet voor te bereiden. Het werkt wel prettiger voor je eigen rust als je op tijd klaar zit.
 • Als ik niet bij mijn gevoel kan komen, in een meditatie of visualisatie werkt het dan niet?
  Het doet altijd iets, als het niet bewust is, dan wel onbewust. Ga vooral niet te hard proberen, geef je over aan wat zich aandient.
 • Ik moet eerder weg, kan dat? 
  Liever niet, we bouwen een cirkel van vertrouwen en verbinding en dan is het fijn als we die samen openen en sluiten. Overmacht is uiteraard altijd mogelijk.

Angelique Desiree van Grootel | Host

Jaren geleden schreef ik een animatie script over een meisje met een overlopend hartje. Er vielen continu hartjes uit haar, die ze dan opraapte om ze in voorraadpotten te doen. Toen alle potten en kasten uit begonnen te puilen, veegde ze de hartjes maar de straat op. Ze probeerde ze nog aan te bieden aan mensen op straat, maar niemand wilde ze aannemen, ze keken haar vooral wantrouwend en aggressief aan, op een gezellige peuter op een driewieler en een man met zachte ogen na. De ene begeleider van de Masterclass animatie liep weg met mijn script, terwijl ‘mijn’ begeleider  het afdeed als te zoet en soft. Het was dan ook een hele stoere man die kille 3d animatie films maakte. 

Het is natuurlijk gedramatiseerd, maar ergens beschrijft dit mijn behoefte aan WEZENLIJK contact wat ik altijd heb gevoeld. Dit is ook de reden waarom ik geen genoegen meer kan nemen met enkel ontwerpwerk, maar dat ik dat wens te combineren met coaching en energiewerk. Ik voel me het fijnste als ik op zielsniveau kan handelen en samenwerken. Gelukkig ervaar ik steeds meer ruimte en initiatieven die hier op inspelen, het lijkt of de wereld er langzaam klaar voor raakt.

Ik maak ook bezielde illustraties (link)

De volgende Creation Circle start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)