Buiten de lijntjes

Een creatieve zomerklas

Twee weken lang lekker dompelen in een reeks fijne opdrachten die de inspiratie wakkerkust, je criticus  in slaap sust, je creativiteit doet ontwaken en je creatielust naar meer doet smaken.

Geïnspireerd op de Japanse filosofie “Wabi Sabi” & de moed van imperfectie” nodig ik je uit om mee te gaan in dit creatieve avontuur, waarin je 2 weken lang je spelende kind meeneemt op ontdekkingstocht langs verschillende technieken en materialen. We leggen de lat niet hoog, maar gebruiken hem juist als bruggetje naar onbekend terrein.

We hebben lekker lak aan de lijntjes!

Online zomercursus

€99,- (Earlybird tot 10 juli = €77,- code:PLAY)

10 - 23 augustus (of je stroomt later in)

4 x Zoom en dagelijkse email prompts

Feedback via Facebook groep

Buiten de lijntjes
een creatieve zomerklas

Een twee-weeks creatief avontuur, dat lak heeft aan de lijntjes van “hoe het hoort”

Het programma

Op maandag 10 augustus beginnen we om 10.00 met een live Zoom sessie (replay op ander moment mogelijk) waarbij we van start gaan aan de hand van een thema. Hier zullen we de hele week aan werken. Op donderdag komen we weer online bij elkaar. Er zijn per week 2 grote opdrachten (op maandag en donderdag) en een aantal dagelijkse kleine opdrachten, die je per mail krijgt toegestuurd. Je bent helemaal vrij om te kiezen welke jij doet.
Tussendoor kun je je voortgang in de Facebookgroep delen en krijg je feedback en inspiratie van mij en van de mede cursisten. 

Geschikt voor alle niveaus! Ieder doet het op zijn eigen manier! Het is juist de uitnodiging om je niet te vergelijken of meten aan de anderen, maar lekker je “hoe het hoort” lijntjes op te rekken.

Technieken die aan bod komen:

 • Tekenen
 • Schilderen
 • Animatie
 • Art-Journaling
 • Artist book maken

 

 

 

Wat heb je nodig?

Papier
Potlood
Kleurpotloden
Vetkrijt
Markers
Waterverf
Gesso
Schaar
Gum
Mesje
Penselen

Evt extra materiaal als:
Houtskool
Pastelkrijt
Doezelaar

Hier komt nog een materialenlijst.

Moet je creatief zijn aangelegd?

Het mag zeker wel, maar deze workshop is ook heel geschikt voor mensen met twee linker tekenhanden. Het kan niet misgaan!

FAQ
 • Waar kan ik dit het beste doen? 
  Dit kan overal waar je toegang tot internet hebt. Het is wel fijn om een soort van werkplek te hebben, maar op de bank met een plank op je benen kan ook.
 • Wat is jouw achtergrond, Angelique? 
  Ik ben een herstellende rasperfectionist, die in het dagelijkse leven illustrator, ontwerper, kunstjuf en kunstzinnig coach is. Het is mijn missie om mezelf en anderen zoveel mogelijk creatieve vrijheid en expressie te geven, omdat ik weet dat je daar als mens gelukkiger van wordt. En gelukkige mensen, zorgen voor een betere wereld.
 • Ik zit dan in het buitenland, kan ik dan ook meedoen?
  Wat mij betreft wel, als je maar internet hebt om de zooms te bekijken en de mails te ontvangen
 • Kan ik dit samen met mijn kind doen?
  Ja dat is juist hartstikke leuk, de oefeningen kan iedereen, je kans is groot dat jij geïnspireerd wordt door de simpelheid en vindingrijkheid van je kind