De Buiten De Lijntjes Club

De Buiten De Lijntjes Club

De Buiten De Lijntjes Club

De Buiten De Lijntjes Club

De Buiten De Lijntjes Club

Bevrijd je creatieve kracht

Heb jij ook inspiratie van heb ik jou daar, een kast vol met materialen, maar kom je er simpelweg niet aan toe om te gaan creëren? Of heb je wel de wil, maar mis je de inspiratie? Vind je jezelf niet goed genoeg, met je handen bezig zijn niet nuttig, of heb je andere beren op de weg die jou weerhouden om de creativiteit te laten stromen?

Dan is het tijd voor de buiten de lijntjes club!

De Buiten De Lijntjes Club

Als lid van de Buiten De Lijntjes Club (BDLC) krijg je eens in de twee weken een prikkelende video les toegestuurd, die de ene keer gaat over een bepaald thema, dan weer over een bepaalde techniek, dan weer over een bepaalde vormstijl en er komen nog een hele boel andere invalshoeken aan bod. Maar de basis is en blijft:

Druk jezelf creatief uit en laat daarbij perfectionisme los!
Je bent precies goed zoals je bent.

Tijdens het jaar komen aan bod:
– Found footage
– Tekentechnieken
– Mixed Media
– Collage
– Schilderen
– Animatie
-3D vormgeving
– Journalling
– en meer

Je resultaten kun je delen in de Facebook groep, waar ik en de medecursisten aanwezig zullen zijn en waar je dus regelmatig waardevolle feedback en support krijgt. Je bent onderdeel van een creatieve community.

En dat is nog niet alles, want als je lid bent, heb je automatisch OOK toegang tot
“The artist way Community” : een online netwerk waarmee we gezamenlijk het boek “The artist’s way” van Julia Cameron doorlopen.

Je krijgt dus van verschillende kanten een stok achter de deur om creatief te zijn. En dat is belangrijk, want autonome creatie is dé manier om jezelf af te stemmen op je ware zelf en volgens mij ook ‘het grotere plan’. Je wordt er hoe dan ook gelukkiger van en ik heb een aan zekerheid grenzend vermoeden dat je hiermee ook bijdraagt aan een mooiere, nieuwere, creatievere en lievere wereld. En tegelijk is het hetgeen wat het eerst geschrapt wordt als er minder tijd, geld en motivatie is.
Zoals de wijze Zenmeesters  zeggen over meditatie: Als je geen tijd hebt om een kwartier te mediteren, mediteer dan een half uur, zeg ik hetzelfde over creatie.
Door er wel tijd en ruimte voor vrij te maken, creëer je tijd en ruimte.

Let’s do this!

Prijzen

Praktisch

Vanaf 27 november 2020 zal er wekelijks een videoles gestuurd worden. Dat is les 1. Twee weken later ontvang je les twee, weer twee weken later les 3 enzovoorts. De resultaten kun je posten in de de Facebookgroep, zodat je feedback, inspiratie en support krijgt van mij en de mede deelnemers. (Dit is echt goud waard, weet ik van eerdere trajecten)
Je werkt zelfstandig en er is tijd voor gerichte vragen tijdens de maandelijkse zoomsessies (de opname hiervan wordt gedeeld)

Haak je later aan, dan begin je nog steeds bij les 1, zodat ik jullie ook verdiepende lessen kan bijbrengen.

Heb je verder nog vragen? Stel ze me hieronder via het mailformulier

laat wat horen

Stuur me een bericht