Beelden die de ziel weerspiegelen

‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’

Dit heb je waarschijnlijk duizenden keren gehoord, maar heb je wel eens de ware kracht hiervan ervaren?

 

Waar woorden de taal van de ratio zijn, zijn beelden de taal van de ziel en verschaffen zo een vertaalmodule tussen jouw innerlijke wezen en de wereld waarin we leven.

 

Er zijn vele manieren om deze dialoog op gang te brengen en in deze workshop lichten we een tipje van de sluier op van soulcollage.

 

Online Feller licht workshop

€0,- Op basis van "Pay it forward"

25 september via Feller licht

van 10:00 tot 11:30/12:00

Het programma

In de workshop leg ik uit wat het principe van Soulcollage inhoudt en hoe je ermee kunt werken. Deze workshop is ontwikkeld met deze methodiek als inspiratie, de daadwerkelijke werkvorm is net iets anders.

Na de uitleg doen we een kleine afstemoefening en daarna gaat iedereen praktisch aan de slag.

Daarna is er een plenaire uitleg van de vervolgstappen en worden de deelnemers opgedeeld in kleinere groepjes en werk je samen de vervolgstappen door.

We sluiten gezamenlijk af met een deelronde van de bevindingen.

 

Gun jezelf een onderonsje met je ziel

Feller licht workshops zijn op basis van het ‘Pay it forward’ principe, kosteloos maar wel met het liefdevolle verzoek om het dóór te geven. Je inzichten, je waardering, je betere gevoel.

 

NB: Ik zal je na afloop een vragen om wat vragen te beantwoorden over de workshop, zo blijft de uitwisseling in balans.
Waarom moet ik hieraan deelnemen?

Je moet natuurlijk niets. Dit is echter wel een krachtige methode om in contact te komen met je onderbewuste lagen.

Het kan zijn dat je in het verleden jezelf een aantal beschermingsmechanismes hebt aangeleerd, waardoor je in bepaalde situaties vanuit impulsen en triggers reageert in plaats van wie je in wezen bent. En misschien heeft dit wel een deel van je persoonlijkheid over genomen. Dan leef je dus niet je volledige energie, je volledige potentieel en zal dat je nooit de voldoening geven als wanneer je je leven ten volle leeft.

Deze workshop geeft je een tool, waarmee je, zonder tussenkomst van je ratelende brein, een onderonsje met je ziel kunt hebben, zodat je weer leert te reageren vanuit wie je in wezen bent.

Wat heb je nodig?

Magazines om uit te scheuren
Schaar + evt Mesje/snijmat
Een vel papier (A3 of A4)
Lijmstift
Notitieboekje + pen

 

 

Moet je creatief zijn aangelegd?

Nee, dit gaat over andere lagen dan creatief doen.
Je laat je leiden door je intuitie en het doel is om met je ziel in dialoog te gaan, niet om iets moois te maken.

FAQ
 • Waar kan ik dit het beste doen? 
  Het is fijn als je even tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen, dus een plekje waar je niet gestoord wordt. Een tafel is ook handig om aan te knippen en plakken, maar dat kan wellicht ook gewoon op de bank of grond.
 • Wat is jouw achtergrond, Angelique? 
  In welke horoscoop van mij je ook kijkt, het gaat allemaal over de connectie met het grotere geheel en het onderbewuste. Vanuit de Tzolkin bezien is mijn teken AKBAL en de boodschap die daarbij hoort:Ik draag op om te dromen
  Intuïtie universeel makend
  Ik bezegel de inbreng van overvloed
  Met de kristallen toon van samenwerking
  Ik word geleid door de kracht van visie

  Ik ben al zolang ik me kan herinneren bezig om  ‘innerlijke wijsheid’ (onderbewuste universele wijsheid die in iedereen leeft) naar buiten te brengen. Eerst bij mezelf en sinds ik in 2017 de opleiding tot Kunstzinnig dynamisch coach afrondde aan de Kleine Tiki ook bij anderen.

Schrijf je in

.